Vi forhandler også Miljø Agenten, som er et cloud baseret system til indberetning af affaldsdata til Miljø- og Fødevareministeriet, samtidig hjælper det også de enkelte vognmænd med andre administrative opgaver.

Miljø Agenten er blevet til i tæt samarbejde med transport virksomheder, der er underlagt indrapporterings pligt i forhold til Miljø- og Fødevareministeriets krav om indberetning.

Overskriften har fra start været simplificering, hvor overholdelse af indrapporteringspligten opfyldes med en minimal indsats. 

Systemet er fra start valgt som en cloud løsning, så både små, mellem og store virksomheder undgår investeringer i fordyrende IT infra struktur. 

Har du også indberetningspligt og mangler et system, så kontakt os,
så finder vi sammen en løsning som opfylder netop dine behov.

Læs mere på www.miljoagenten.dk


Det har aldrig været nemmere

Alle der er en del af affalds håndtering skal indrapportere deres afhentninger til Miljø- og Fødevareministeriets Affaldsdatasystem. Hvor er affaldet hentet (producent) og hvor er det afleveret (modtager). Det lyder simpelt, men i virkelighedens verden kan det været en kompliceret administrativ opgave i hverdagen.

Med Miljø Agenten er det blevet både simpelt og intuitivt, og systemet er altid opdateret og overholder alle gældende regler for affaldsindberetning. Så du skal bare indberette og ikke tænke på koder og bestemmelser.

Nordic Networking
Frueled 14
7900 Nykøbing Mors

 

T - 9669 0007
M - info@nordicnetworking.com

 

Vores telefoner er åben daglig:

Mandag kl. 8.30 - 16.00

Tirsdag kl. 8.30 - 16.00

Onsdag kl. 8.30 - 16.00

Torsdag kl. 8.30 - 16.00

Fredag kl. 8.30 - 15.00